Vuosi 2019 kulkee kohti loppuaan ja mikä vuosi se on ollutkaan!

Vuosi 2019 kulkee kohti loppuaan ja mikä vuosi se on ollutkaan!

Terapia Voimassa on tapahtunut paljon! Uusia suunnitelmia on viety toteutusasteelle ja terapeuttijoukko on vahvistunut uusilla ammattilaisilla. Vuosi 2019 on ollut myös kouluttautumisen vuosi.

Voiman pienapuvälinelainaamo on hankintojen jälkeen valmis palvelemaan Voiman asiakasperheitä. Pienapuvälinelainaamon tarkoituksena on auttaa Voiman asiakasperheitä löytämään oikeanlaisia apuvälineitä arjen tilanteisiin ja kokeilemaan niitä kotioloissa.

Voiman terapeuttirivistöön on saatu toivottua vahvistusta. Viimeisimpänä vahvistuksena olemme ilolla ottaneet vastaan toimintaterapeutti Tea Linden. Teahan voi tutustua sivuillamme olevan esittelyn kautta.

Terapia Voiman terapeutit ovat olleet mukana kuluvana vuonna myös monenlaisissa koulutuksissa, joiden avulla on voitu päivittää ja laajentaa omaa ammatillista osaamista. Suurimmista koulutuskokonaisuuksista mainittakoon esimerkiksi työnohjaajakoulutus, psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus, neurologisten asiakkaiden allasterapiakoulutus sekä sensorisen integraation johdantotason koulutus. Näillä eväillä suuntaamme kohti uutta vuotta 2020.

Tänä vuonna Terapia Voima jättää perinteiset joulutervehdykset väliin ja tekee joululahjoituksen HOPE ry:lle. Lahjoitukset toimitetaan vähävaraisille lapsiperheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille.

Lämmin kiitos kaikille asiakasperheille ja yhteistyötahoille kuluneesta vuodesta 2019. Samalla toivotamme tervetulleeksi uuden vuoden 2020, jonka mukaan hyppäämme innolla ja tekemisen ilolla!

Img 5492

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!