Värikästä syksyn alkua kaikille TerapiaVoimasta!

Värikästä syksyn alkua kaikille TerapiaVoimasta!

Voimalaiset kokoontuivat elokuisena lauantaina Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin ideoimaan tulevaa kautta. Pohdimme myös mitkä ovat niitä tärkeitä voimavaroja, joista yrityksemme ponnistaa! Liikunnan iloa päivään löytyi frisbeegolfradalta 😊 Alla kuva energisestä porukasta, joka tällä kertaa pääsi mukaan!

Terapia Voiman henkilökunta on vahvistunut kesän jälkeen uudella terapeutilla, kun toimintaterapeutti Tea Linde liittyi Terapiavoiman ammattitaitoiseen rivistöön! Tealle on kertynyt vahva ammattitaito niin lasten toimintaterapia-arvioihin, kuin yksilö- ja ryhmäkuntoutukseenkin. Tea ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan monipuolisella koulutuksella. Hän on osallistunut mm. vuorovaikutuksen, säätelytaitojen ja tarkkaavuuden tukemiseen sekä hahmottamisen ja motoristen taitojen vahvistamiseen liittyviin koulutuksiin.

Olemme huomioineet asiakkaidemme hyötyvän monista pienapuvälineistä, joita on kuitenkin epävarmaa ja suhteellisen kallista hankkia suoraan omaksi. Siksi Terapia Voima käynnistää syksyn aikana oman pienapuvälinelainaamon, josta omat asiakkaamme saavat kokeiltavaksi mm. painotuotteita. Välineiden mukana tulee tarkat käyttöohjeet.

Kuva

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!