Tanssillisen ilmaisun ryhmä alakouluikäisille

Tiistaisin klo 17.00–17.45

Syyskausi alkaen 29.8. -12.12.2023  

Terapia-asema Voima Oy, Lintuvaarantie 21, 02650 Espoo

Kenelle?

Ryhmä on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille, ensisijaisesti erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille.

Harrastetoiminnan tarkoituksena on edistää erilaisuuden ymmärrystä ja hyväksymistä, tarjota positiivisia kokemuksia, vahvistaa lapsen/nuoren itsetuntoa ja minäkäsitystä sekä lisätä samalla sosiaalista hyvinvointia.

Mitä?

Tanssillinen ilmaisu kuvastaa luovaa toimintaa, jossa yhdistyy oman kehon tuntemus ja ‐hallinta sekä mielikuvituksen käyttäminen ja kehittäminen. Ilmaisun kautta tunneilla harjoitellaan samalla liikelaajuuksia, liikkeen virtaa ja lihaskuntoa sekä tehdään myös hengitys-, rentoutus- ja venyttelyharjoituksia. Aiempaa kokemusta tai tanssitaustaa ei tarvitse olla ja ryhmät ovat avoimia kaikille.

Tanssillisen ilmaisun ryhmä pohjautuu iloon ja hyvään mieleen ja on ensisijaisesti harrastusmuotoinen, joten terapiatyöskentelyn tasoista vaativuutta tunnit eivät sisällä. Tunneilla saa toimia omana itsenään ja jaksamisensa mukaisesti.

Syyskaudella tunteja teemoitetaan eri tanssi- ja rytmilajien ympärille ja teemat vaihtuvat noin 3 kerran välein. Kauden alussa jaetaan kaikille syyskauden tuntisuunnitelmat. Teemojen avulla tehdään myös toiminnallisia kehotietoisuutta ja tunnetaitoja lisääviä harjoituksia.

Missä ja milloin?

Ryhmä kokoontuu syksyllä tiistai-iltaisin klo 17–17.45 Terapia-asema Voiman tiloissa Lintuvaarantie 21, 02650 Espoo. Syyskausi alkaa 29.8. ja jatkuu 12.12. saakka, yhteensä 15 kertaa. Syyslomalla viikolla 42 ei ole tuntia.

Tanssin aikana vanhemmilla/ saattajilla on vertaistukimahdollisuus kahvikupposen äärellä.

Ilmoittautuminen

Osallistuja ilmoittautuu ja alustavasti sitoutuu koko syyskaudeksi. Ensimmäisen kerran voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi, minkä jälkeen on mahdollista peruuttaa kausiosallistuminen ennen seuraavaa kertaa.

Syyskauden kokonaishinta on 215 euroa. Koko kausimaksu on maksettava riippumatta siitä, osallistuuko kaikille tunneille vai ei. Maksu voidaan kuitenkin palauttaa käyttämättömien tuntien osalta lääkärintodistusta vastaan, jos poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta. Kausimaksu on mahdollista puolittaa ja suorittaa kahdessa erässä syyskauden aikana.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset ft Meri Laaksolle meri.laakso@terapiavoima.fi tai 0449774883