Etäkuntoutus

Etäkuntoutus

Etäkuntoutus on reaaliaikaista kuntoutusta verkossa. Se voi monessa tilanteessa olla toimiva ja hyvä vaihtoehto tai lisä tavanomaisen terapian rinnalle. Terapia Voiman terapeutit tekevät etäterapiaa potilastietojärjestelmään linkitetyn Viivi Health sovelluksen välityksellä. Se tarjoaa turvallisen ja suojatun yhteyden, joka täyttää Valviran ja EU:n tietosuojavaatimukset.

Terapeutti ja asiakas tekevät päätöksen etäkuntoutuksen käytöstä – sen sopivuudesta ja mielekkyydestä yhdessä. Olethan yhteydessä omaan terapeuttiisi etäkuntoutuksen jatkokartoituksen ja toteutuksen suhteen. Etäterapia tuo terapeutin lähelle – asiakkaana tarvitset palvelun käyttöä varten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen nettiyhteydellä.

Viivi Health sovelluksen lataaminen ja käyttö:

Näin saamme yhteyden sinuun ja voimme tukea kuntouttavaa arkea kotiympäristössä.

Viivi-etäterapiaa voi käyttää sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Huomioithan, että kummassakin tapauksessa tarvitset palvelun käyttämiseen toimivan netti- tai datayhteyden sekä kameran ja mikrofonin ja olet hyväksynyt niiden käytön.

Sovellus toimii tietokoneella Chrome- ja Firefox-selaimilla.

Jos liityt etäterapiaan puhelimella tai tabletilla, muista ladata ensin maksuton Viivi Health sovellus laitteelle Google Play-kaupasta (Android) tai AppStoresta (iOS-laitteet). Tietokoneelle sovellusta ei tarvitse asentaa.

Jos olet saanut varausvahvistuksen sähköpostitse tai tekstiviestillä, löydät linkit sovelluksen lataamiseen viestistä.

Jos applikaatio kysyy pin-koodia, tarkista se ajanvarausviestistä.

Videoyhteys alkaa, kun sekä sinä että terapeutti olette liittyneet Viivi-istuntoon.

Aloita Viivi-istunto klikkaamalla joko tekstiviestillä tai sähköpostitse saamaasi Viivi-linkkiä.

Nähdään terapiakäynnillä Viivissä!

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!