Johanna Pöykkö

Johanna Pöykkö

Poykko Johanna

Johanna Pöykkö

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus neurologisesta fysioterapiasta Validia Kuntoutuksesta (ent. Käpylän kuntoutuskeskus), jossa olen tehnyt antoisaa kuntoutustyötä vaikeavammaisten aikuisten sekä myös nuorten parissa. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi olen käynyt myös Bobath-kurssin (IBITA), joka antaa hyvät valmiudet toteuttaa neurologista fysioterapiaa.

Vahvin kokemus minulla on selkäydinvaurio- ja aivovauriokuntoutujien fysioterapian toteuttamisesta, mutta olen työskennellyt paljon myös muiden neurologisten vammaryhmien kanssa. Pitkillä kuntoutusjaksoilla olen tehnyt myös läheistä yhteistyötä kuntoutujan perheen ja läheisten kanssa ja ohjannut sekä tukenut heitä eri tilanteissa ja asioissa.

Minulla on myös vahva kokemus moniammatillisen työryhmän jäsenenä olemisesta.

Osaamisalueitani ovat selkäydinvauriokuntoutujien liikkumis- ja toimintakyvyn arviointi ja tutkiminen sekä vauriotason mukainen toiminnallinen harjoittelu, aivovauriokuntoutujien ja muiden neurologisten vammaryhmïen liikkumis- ja toimintakyvyn tutkiminen ja fysioterapian toteuttaminen, painokevennetty kävelyharjoittelu, istuma- ja kelausasennon arviointi pyörätuolissa, apuvälinearvioinnit ja -sovitukset erityisesti pyörätuolien, muiden liikkumisen apuvälineiden sekä alaraajatuennan osalta, pyörätuolin käsittelytaitojen harjoittelemisen ohjaaminen sekä pyörätuolin avustamisen ohjaaminen.

Lisäksi hyödynnän työssäni manuaalista myofasciaalista käsittelyä sekä kinesioteippausta.

Minulla on vahva tanssiharrastustausta, jota olen myös joskus hyödyntänyt osana fysioterapiaa, jos se on ollut tarkoituksenmukaista, toivottua ja mielekästä.

Myös allasterapia sekä uinnin harjoittelu ja ohjaaminen kuuluvat yhtenä osa-alueena fysioterapiani toteuttamiseen. Olen suorittanut Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry:n allasturvallisuuden Trimmi-kurssin.

Palvelukielet: Suomi ja englanti. 
I also provide physiotherapy services in english

Yhteystiedot:
Johanna Pöykkö
fysioterapeutti
Bobath-terapeutti

puh. 044 2394656
johanna.poykko [at] terapiavoima.fi
johanna.poykko1 [at] gmail.com

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!