TARJOLLA PERHE- JA PARIPSYKOTERAPEUTTISTA TYÖSKENTELYÄ NIMELLISELLÄ OPISKELIJAHINNALLA 31.8.2021 SAAKKA. REKRYTOIMME MYÖS UUSIA TERAPEUTTEJA!

TARJOLLA PERHE- JA PARIPSYKOTERAPEUTTISTA TYÖSKENTELYÄ NIMELLISELLÄ OPISKELIJAHINNALLA 31.8.2021 SAAKKA. REKRYTOIMME MYÖS UUSIA TERAPEUTTEJA!

Etsimme joukkoomme fysio-sekä toimintaterapeuttia itsenäisiksi ammatinharjoittajiksi toteuttamaan Kelan vaativan lääkinällisen kuntoutuksen terapioita. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Sanna Laineeseen 0500-757759 tai Terhi Haavistoon 040-5524255, niin kerromme mielellämme lisää.

 

Hei,

Mitä sinulle ja läheisille ihmissuhteillesi kuuluu?

Onko perhetilanteenne kuormittava? Tuntuuko vanhemmuus haastavalta? Aiheuttaako jonkun perheenjäsen sairaus tai oirekuva pulmia ja keinottomuutta? Millainen on parisuhteenne tila? Tuntuuko siltä, että vaikeat elämänkokemukset ja ylisukupolviset solmut vaikuttavat tämän hetkisiin ihmissuhteisiinne? Kaipaisitko ymmärrystä ja uusia näkökulmia arjen toimintatapoihin? Haluaisitko tunnistaa voimavarojasi ja perheesi vahvuuksia?

Olen aloittanut Jyväskylän yliopiston ja Dialogic Partners oy:n järjestämässä 3,5-vuotisessa perhe- ja paripsykoterapeuttikoulutuksessa ja etsin koulutusasiakkaita terapeuttiseen työskentelyyn, jossa keskiössä ovat mm. yllä mainitut teemat.

Kuka olen? Olen Nadja Sumanen, peruskoulutukseltani toimintaterapeutti (AMK). Vuodesta 2017 olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana Terapia-asema Voimassa, työskennellen pääosin 3-13-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä kanssa, joiden arjen sujuvuutta neuropsykiatriset, kehitykselliset sekä mielenterveydelliset haasteet monimutkaistavat. Ennen yrittäjyyttä työskentelin toistakymmentä vuotta lastenpsykiatrisessa erikoissairaanhoidossa HUS:ssa sekä Espoon kaupungin Lastenpsykiatrisessa yksikössä.

Miten homma käytännössä menee? Mikäli kiinnostut yhteistyöstä kanssani, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Terapiakumppanuuden puitteet ovat vapaasti sovittavissa tarpeidenne mukaan: Voimme sopia esim. ensin yhden kerran tutustumiskäynnin ja sen perusteella suunnitella jatkoa. Jos yhteistyösuhde syntyy, voivat tapaamiset toteutua vaikkapa viikon, kahden viikon tai kuukauden välein. Yhden tapaamisen kesto voi olla 60min tai 90min. Koulutusvaatimuksena on kuitenkin se, että tapaamisella on oltava pääsääntöisesti läsnä enemmän kuin yksi henkilö.

Koulutuksen ajan veloitan 60min käynnistä 20 euroa ja 90min käynnistä 30 euroa. Tapaamiset toteutuvat Terapia-asema Voiman tiloissa Espoon Keskuksessa, osoitteessa Asemakuja 3 F 77, 31.8.2021 saakka. Lähivastaanoton lisäksi etätapaamiset ovat mahdollisia. Koulutukseen sisältyy työnohjaus.

Mielelläni kerron lisää ja vastaan aiheeseen liittyviin kysymyksiin!

Lämpimin terveisin:

Nadja Sumanen
puh: 040 936 2868
terapiatunto@gmail.com

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!