Talven kuulumisia

Talven kuulumisia

Vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja uusi vuosi 2021 jo kurkistaa kohta kulman takaa. Vuosi 2020 on ollut hyvin poikkeuksellinen ja se on näyttäytynyt jokaisessa kodissa, koulussa ja kohtaamisessa mieleenpainuvasti. Myös meillä Voimassa on kuntoutuksen kanssa oltu uuden edessä. Kulunut vuosi on tuonut erilaisia työskentelytapoja ja näyttänyt, kuinka tärkeä merkitys vuorovaikutuksella, kohtaamisella ja yhdessä jakamisella onkaan. On ilolla todettava, että uudessa tilanteessa olemme yhdessä asiakasperheiden kanssa löytäneet mielekkäitä tapoja toimia ja näin on mahdollistunut kuntoutuksen jatkuminen. Lämmin kiitos kaikille asiakasperheille yhteisistä uusista oivalluksista ja hyvästä yhteistyöstä.

Terapia Voiman rivit vahvistuvat uudella ammattilaisella. Fysioterapeutti Konsta Hietanen aloittaa Voimassa vuoden vaihteessa. Konstan ammattitaitoon ja työnkuvaan voi tutustua vuoden vaihteessa Voiman sivuille tulevan terapeuttiesittelyn kautta. Voima toivottaa Konstan lämpimästi tervetulleeksi. Voima vahvistuu myös kouluttautumisen kautta. Psykoterapian osalta jatkuu psykofyysisen psykoterapian menetelmiin kouluttautuminen. Toimintaterapeutti Nadja Sumanen jatkaa myös psykofyysisten menetelmien koulutuksessa toimintaterapiassa ja aloittaa Jyväskylän yliopiston ja Dialogic Partners Oy:n yhteistyönä järjestämässä perheterapeuttikoulutuksessa vuoden 2021 alussa.

Uusia sopimuksia on myös solmittu. Voima Oy jatkaa uudella toimintaterapiasopimuksella Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana vuonna 2021. Voimassa on siis nyt ja tulevaisuudessa tarjolla monimuotoista ja moniammatillista kuntoutusta. Terapia Voiman väki toivottaa ennen kaikkea terveyttä talven keskelle ja paljon valon pilkahduksia uuteen vuoteen. Tänä vuonna Voiman joululahjoitus tukee tärkeää Sylva ry:n työtä. Sylva on kanssakulkija, joka varmistaa arjen jatkuvuuden syöpää sairastaville lapsille, nuorille ja heidän perheilleen – tavallinen arki kuuluu kaikille.

Talvisin terveisin; Terapia Voiman terapeutit

2020 Joulu Kuuluminen

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!