Rakenteilla & suunnitteilla

Kuulumiset

Kohti kesää!

Talvi on väistynyt ja auringon lämpö ja valo alkaa lisääntymään päivä päivältä enemmän. Toimintaamme Terapia Voimassa on sävyttänyt edelleen viranomaisten suosittelemat COVID19-poikkeustoimet, mutta ne eivät suinkaan ole hidastaneet touhujamme; terapiat ovat pyörineet lähes tauotta terapiatiloissamme, kotikäynneillä, kouluissa ja päiväkodeissa, niin sisä- kuin ulkotiloissakin ympäri pääkaupunkiseutua. Etäterapioita olemme edelleen toteuttaneet kuntoutujien kanssa, kenelle se on osoittautunut toimivaksi ja aktivoivaksi kuntoutusmuodoksi heidän arjessaan. Ainoastaan allasterapiat eivät ole olleet aiemmin mahdollisia uimahallien oltua kokonaan kiinni, mutta juurikin olemme saanet ilahduttavia uutisia erityisuimakorttien haltijoille, että uimahallit ovat nyt ainakin heidän käytössään tietyin rajoituksin. Toivottavasti kaikki innokkaat uimarit pääsevät pian taas polskuttelemaan pääkaupunkiseudun uimahalleihin.”

Terapeuttimme ovat kouluttautuneet kevään aikana etäkoulutuksissa mm. kirjaamisen ja tietosuojan, kävelyn havainnoinnin ja ohjauksen, allasterapian sekä psykofyysisen psykoterapian osalta. Olemassa olevia kuntosalin ja jumppishuoneen välineitä on huollettu ja pienvälineistöä päivitetty. Voiman pikkuruinen apuvälinelainaamo on tuonut apua ainakin muutamalle pienelle kuntoutujalle painopeittojen ja -lelujen myötä päiväkodeissa lepohetkeen rauhoittumiseen tai turvallisuuden tunteen lisäämiseen.

Nyt suuntaamme Voimassa katseemme uteliaasti kohti kesää ja mietimme täällä kuumeisesti, minkälaisia kivoja terapiatuokioita voisimme yhdessä keksiä säiden lämmetessä vaikkapa ulkosalle.

Huolehtikaamme itsestämme ja toisistamme,

Kivaa kesää kaikille toivottaa Krisse, Uma, Nadja,Tea, Konsta, Terhi, Sanna ja Susanna

2020kevat Kuulumisia

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!