Kesäkuulumisia Terapia-asema Voimasta

Kesäkuulumisia Terapia-asema Voimasta

Kesä on kauneimmillaan ja hyvin poikkeuksellisen kevään jälkeen olemme saaneet onneksi nauttia energisoivasta auringonpaisteesta. Paitsi kauniista aurinkoisista päivistä, kesän voi laskea alkaneeksi myös koulujen päättymisestä. Terapia Voima muisti espoolaisia ja helsinkiläisiä koululaisia jälleen stipendein. Opettajat saivat ehdottaa oppilaitaan nimettöminä stipendin saajiksi. Perusteet stipendin myöntämiselle liittyivät tänäkin vuonna mm. oppilaan tsemppaamiseen kaveritaidoissa, toisten huomioimisessa, positiivisen ilmapiirin luomisessa sekä sinnikkäässä ponnistelussa koulutyössä. Stipendi myönnettiin tänä vuonna Suomalaisen Kirjakaupan ladattavan lahjakortin muodossa.

Vaikka koronarajoituksia on vähitellen purettu, osa terapioista toteutuu edelleen toimivaksi todetulla etäyhteydellä. Ulkoilun merkeissä toteutuneet monipuoliset harjoitteet asiakkaiden ja heidän perheidensä kanssa ovat olleet myös virkistävä lisä tarjoamamme kuntoutuksen toimintamuotoihin. Vastaanottotapaamisiin on palattu kuntoutujien kokonaistilanteet huomioiden.

Terapia Voiman palvelutarjotin on täydentynyt toimintaterapeutti Ulla-Maija Hietalan valmistuttua 5.6.2020 työnohjaajaksi Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelujen yksiköstä HY+:sta. Kahden vuoden ja 70 opintopisteen koulutuskokonaisuus keskittyi vahvistamaan kouluttautujan valmiuksia toimia voimaannuttavana ja ratkaisusuuntautuneena yksilöiden, vertaisryhmien sekä työyhteisöjen ohjaajana. Perinteisen työnohjauksen rinnalla koulutus antoi eväitä hyödyntää ohjauksissa coachingia ja fasilitointia. Koulutuksen päättötyönä Ulla-Maija tutki valokuvan käyttöä ohjattavan voimavaroja lisäävänä välineenä. Lisää Ulla-Maijan tarjoamasta työnohjauspalvelusta nettisivujemme Muut Palvelut-osiossa.

Kesälläkään Terapia Voima ei täysin pysähdy, vaan viimeistä työharjoitteluaan suorittava ammattikorkeakoulu Metropolian fysioterapeuttiopiskelija Konsta Hietanen työskentelee tulevan kollegansa Terhi Haaviston ammattitaitoisessa ohjauksessa syventyen lasten neurologiseen fysioterapiaan.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme rentouttavaa ja virkistävää kesää!

Kesakuulumisia

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!