Rakenteilla & suunnitteilla

Ilmoitukset

TARJOLLA PERHE- JA PARIPSYKOTERAPEUTTISTA TYÖSKENTELYÄ NIMELLISELLÄ OPISKELIJAHINNALLA!

Hei,

Mitä sinulle ja läheisille ihmissuhteillesi kuuluu?

Onko perhetilanteenne kuormittava? Tuntuuko vanhemmuus haastavalta? Aiheuttaako jonkun perheenjäsen sairaus tai oirekuva pulmia ja keinottomuutta? Millainen on parisuhteenne tila? Tuntuuko siltä, että vaikeat elämänkokemukset ja ylisukupolviset solmut vaikuttavat tämän hetkisiin ihmissuhteisiinne? Kaipaisitko ymmärrystä ja uusia näkökulmia arjen toimintatapoihin? Haluaisitko tunnistaa voimavarojasi ja perheesi vahvuuksia?

Olen aloittanut Jyväskylän yliopiston ja Dialogic Partners oy:n järjestämässä 3,5-vuotisessa perhe- ja paripsykoterapeuttikoulutuksessa ja etsin koulutusasiakkaita terapeuttiseen työskentelyyn, jossa keskiössä ovat mm. yllä mainitut teemat.

Kuka olen? Olen Nadja Sumanen, peruskoulutukseltani toimintaterapeutti (AMK). Vuodesta 2017 olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana Terapia-asema Voimassa, työskennellen pääosin 3-13-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä kanssa, joiden arjen sujuvuutta neuropsykiatriset, kehitykselliset sekä mielenterveydelliset haasteet monimutkaistavat. Ennen yrittäjyyttä työskentelin toistakymmentä vuotta lastenpsykiatrisessa erikoissairaanhoidossa HUS:ssa sekä Espoon kaupungin Lastenpsykiatrisessa yksikössä.

Miten homma käytännössä menee? Mikäli kiinnostut yhteistyöstä kanssani, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Terapiakumppanuuden puitteet ovat vapaasti sovittavissa tarpeidenne mukaan: Voimme sopia esim. ensin yhden kerran tutustumiskäynnin ja sen perusteella suunnitella jatkoa. Jos yhteistyösuhde syntyy, voivat tapaamiset toteutua vaikkapa viikon, kahden viikon tai kuukauden välein. Yhden tapaamisen kesto voi olla 45/60/90min. Koulutusvaatimuksena on kuitenkin se, että tapaamisella on oltava pääsääntöisesti läsnä enemmän kuin yksi henkilö.

Koulutuksen ajan veloitan käynnistä 10 – 20 euroa tapaamisen kestosta riippuen. Tapaamiset toteutuvat Terapia-asema Voiman tiloissa Espoon Keskuksessa, osoitteessa Asemakuja 3 F 77. Lähivastaanoton lisäksi etätapaamiset ovat mahdollisia. Koulutukseen sisältyy työnohjaus.

Mielelläni kerron lisää ja vastaan aiheeseen liittyviin kysymyksiin!

Keväisin terveisin:

Nadja Sumanen
puh: 040 936 2868
terapiatunto@gmail.com

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!